Azhurnime të rëndësishme

03.01.2023 – 15% ZBRITJE në porosinë tuaj të parë – kodi WELCOME15

12.12.2022 - Orari i pushimeve të dhjetorit 2022:

Menaxherët e llogarive të përkushtuara – 25-27.12 & 31.12 – 02.01 – Nuk disponohet.

Porositë e llogarisë dhe shërbimet e fshehjes – 25-27.12 dhe 31.12 – 02.01 – 24 orë vonesë shtesë

Shtoni fonde – Plotësisht funksionale 24/7

06.12.2022 - Llogaritë e anëtarësimit të Google Ads shtuar – Mund të merrni 5 zëvendësime të llogarisë çdo muaj nëse llogaria është e pezulluar.

05.12.2022 – U shtua Menaxheri i Llogarisë – Ne do të krijojmë fushatat tuaja, do t'i publikojmë dhe do t'i aprovojmë. Mos u shqetësoni për pezullimet e llogarisë duke përdorur ekspertët tanë të Google Ads. Reklamat e miratuara 100% të garantuara dhe JO pezullime.

05.12.2022 - ZBRITJE DHJETOR DERI 50% ZBRITJE

26.11.2022 – Merrni 100$ ZBRITJE në porosinë tuaj me kod kuponi GADS100 OFF. Zbritja aplikohet vetëm për porositë e llogarisë. Oferta mbaron me 01.12.2022

25.11.2022 – Shtohen llogari të reja në Google Ads – Kanada dhe Japoni

11.11.2022 – Merrni 100$ ZBRITJE në porosinë tuaj me kod kuponi GADSBLACKFRIDAY100. Zbritja aplikohet vetëm për porositë e llogarisë. Oferta mbaron me 13.11.2022

25.10.2022 – Të gjitha llogaritë do të regjistrohen në programin e verifikimit të reklamuesve të Google Ads

12.10.2022 – Llogaritë e reklamave të Google Merchant Center janë tani të disponueshme.

20.09.2022 - Sinjalizim mashtrimi në llogaritë e GAds

01.09.2022 – Llogaritë e reklamave në Facebook tani janë të disponueshme.

30.08.2022 – Llogaritë e reklamave të Microsoft (Bing) janë tani të disponueshme.

30.08.2022 – Llogaritë e reklamave të kapelave të zeza me Cloaking të shtuar. Tani mund të ekzekutoni reklama për Kazino, Crypto ose çfarëdo lloji të Black Hat. Cloaking do të shtohet për çdo fushatë në varësi të reklamës suaj.

26.08.2022 – SMS Verifikimi me 2 hapa u shtua në të gjitha llogaritë. Këtu mund të merrni SMS nga llogaria juaj. Numri i telefonit pranon vetëm SMS të marra nga Gmail.

26.08.2022 - Fondet shtohen menjëherë në llogaritë (pas 3 konfirmimeve të bitcoin)

26.08.2022 - Tarifa e depozitës ulet në 3%

12.03.2022 – U shtuan llogari të reja në Google Ads – MB/SHBA/DE

12.03.2022 – Fondet mund të shtohen çdo ditë 11 – 21 UTC+2

11.03.2022 - Përditësimi i Google Ads në llogaritë e Gads për shkak të Luftës së Rusisë

08.03.2022 – Për shkak të inflacionit aktual në Rusi, kursi i këmbimit USD/RUB është vendosur në 1 USD = 110.5 RUB

06.03.2022 - Për shkak të situatës aktuale në Ukrainë, ju nuk do të jeni në gjendje të reklamoni në Rusi. Ju mund të reklamoni në çdo vend tjetër si zakonisht.

05.03.2022 - U shtuan tarifat e riaktivizimit për llogaritë joaktive.

04.03.2022 – Përditësimi i Google Ads në lidhje me luftën në Ukrainë. Për shkak të luftës së vazhdueshme në Ukrainë, ne do të ndalojmë përkohësisht reklamat e Google nga shërbimi për përdoruesit e vendosur në Rusi.

03.03.2022 – Për shkak të inflacionit aktual në Rusi, kursi i këmbimit USD/RUB është vendosur në 1 USD = 92.571 RUB

01.03.2022 – Për shkak të inflacionit aktual në Rusi, kursi i këmbimit USD/RUB është vendosur në 1 USD = 83.4161 RUB

18.02.2022 – Tarifa mujore e anëtarësimit dhe zëvendësimi i llogarisë janë hequr

29.01.2022 – Fondet mund të shtohen midis 12 – 20 UTC+2 (e hënë-e shtunë)

29.01.2022 – Mund të porosisni Dërgesë Express (24 orë) për llogari të reja dhe zëvendësime.

09.01.2022 – Programi i Filialeve u shtua. Fito shumë për promovimin e llogarive të Gads. Pagesat ditore!

08.01.2022 – Përdorni kupon JAN 50 dhe përfito 50$ ZBRITJE (Promovimi përfundon më 31.01.2022)

06.01.2022 – U shtua përkthimi i faqes në 36 gjuhë

18.12.2021 - Tarifa e shtimit të fondeve ulet në 10%

15.12.2021 – Shtimi i fondeve është thjeshtuar. Ju shtoni fonde në faqen tonë dhe ne i shtojmë fondet manualisht drejtpërdrejt në llogarinë tuaj të Google Ads

15.12.2021 – Tarifa mujore e faturimit do të bëhet Tarifa e Anëtarësisë. Tarifa mbetet e njëjtë 100$ dhe do të aplikohet në llogarinë tuaj në këtë sajt, pavarësisht sa llogari Google Ads zotëroni. Kjo tarifë do të përfshijë qasjen në Zbritje, Proxy Premium, Metoda e Faturimit.

11.12.2021 – Koha për të dorëzuar Llogaritë e Reja dhe Zëvendësimet e Llogarive është ndryshuar në 1~3 Ditë

07.12.2021 – Statusi i Shërbimit Faqet shtuar

06.12.2021 – Funksione të reja u shtuan në panelin e llogarisë

05.12.2021 – Funksioni i portofolit është i çaktivizuar për shkak të luhatjes së çmimit të Bitcoin. Mund të shtoni fonde më shpejt tani.

04.12.2021 - Shërbimet nuk do të jenë të disponueshme nga datat 24.12-27.12 dhe 31.12-04.01 për shkak të festave

01.12.2021 – U shtuan zbritjet e nivelit

15.11.2021 – Zëvendësimi i llogarisë është shtuar për 100 USD

Ndaje me anë të
Dërgo këtë tek një mik