kushtet e përdorimit

Përditësimi i fundit: 05 Dhjetor 2022

Informacion shumë i rëndësishëm përpara se të blini ndonjë shërbim nga ne:

Ne ofrojmë vetëm llogaritë funksionale të Google, Microsoft, Facebook Ads me mundësinë për të shtuar fonde në çdo kohë dhe për të drejtuar fushata në mbarë botën.

Llogaritë janë duke punuar 100% pasi llogaria e reklamave do të ketë një fushatë të hapur për të verifikuar që ajo është plotësisht aktive përpara se ta dërgojë atë tek ju. Mund ta ndaloni atë fushatë ose ta hiqni atë.

Ne ofrojmë këshilla të përgjithshme për të drejtuar fushata dhe për ta mbajtur llogarinë për aq kohë sa të jetë e mundur (përveç llogarive të "Black Hat" dhe "Merchant Center Ads" ku ne ofrojmë mbështetje të plotë për fushatat).

Sigurohuni që të kontrolloni tonën Tutorials Perditesimet me te fundit.

PAGESA

 • Për shkak të situatës aktuale në Rusi, ne mund të pranojmë vetëm pagesa Bitcoin në këtë moment. Ne do të riaktivizojmë PayPal-in dhe mënyrat e tjera të pagesës pasi të zgjidhet situata aktuale.

LLOGARITË

 • Të gjitha llogaritë janë të parapaguara - duhet të shtoni fonde në llogari për të drejtuar fushatat
 • Fondet mund të shtohen përmes faqes sonë të internetit

SHTO FONDET

 • Ju mund të shtoni fonde në faqen tonë të internetit
 • Tarifa e depozitës është 3%
 • Çdo ndryshim i bërë në mënyrën e pagesës që është tashmë në llogari do të heqë dorë nga çdo lloj mbështetjeje nga ne dhe ju nuk do të jeni në gjendje të shtoni fonde në faqen tonë në atë llogari.
 • Depozita minimale është 25 USD.

KOHËT E DORGIMIT

 • Llogaritë – 24 – 48 orë
 • Shtoni fonde - Menjëherë

LLOGARITË E REKLAMAVE TË KAPELËVE TË ZIZA

Ju mund të publikoni Crypto, Bixhozi, Forex, Markat, Filialet dhe më shumë fushata në Google Ads duke përdorur maskimin tonë të personalizuar për Google Ads.

Ju do të na jepni cilësimet e fushatës tuaj në mënyrë që ne të krijojmë maskën për të. Koha për ta krijuar atë 24 – 48 orë.

Pasi cloaker të aktivizohet dhe testohet, ne do të publikojmë fushatën tuaj të parë. Rekomandohet që të ndiqni udhëzimet tona se si të modifikoni në mënyrë të sigurt fushatat, të krijoni të reja në mënyrë që të mbani llogarinë për aq kohë sa të jetë e mundur.

Të gjitha llogaritë e reklamave të Black Hat vijnë me një garanci 14 ditësh. Pasi të konfigurojmë fushatën, nuk duhet të ndryshoni asnjë cilësim brenda llogarisë, përndryshe garancia hiqet. Ju do të duhet të na informoni për çdo ndryshim në mënyrë që ne të mund ta zbatojmë atë në mënyrë të sigurt në fushatën tuaj.

Nëse llogaria pezullohet për ndonjë arsye brenda kësaj periudhe, ju do të merrni një llogari zëvendësuese pa kosto shtesë. 

MENAXHER I LLOGARISË

Do t'ju caktohet një nga ekspertët tanë për të publikuar fushatat tuaja në llogarinë që keni blerë.

Komunikimi do të bëhet me Telegram ose Email. Ju do të merrni kontaktin e menaxherit të llogarisë pas blerjes.

Duke përdorur ekspertët tanë, ju do t'i lejoni menaxherit të llogarive qasje në llogarinë tuaj për të publikuar fushatat tuaja.

Ne ofrojmë një garanci 100% të llogarisë pa pezullime dhe nëse ato mund të ndodhin, ju do të merrni një zëvendësim të llogarisë pa asnjë kosto për sa kohë që paguhet tarifa e Menaxherit të Llogarisë.

GARANCI

Të gjitha llogaritë

Për sa kohë që ju nuk e hiqni mënyrën tonë të pagesës nga financimi i llogarisë, ne garantojmë se llogaria nuk do të pezullohet për ndonjë çështje që lidhet me pagesën.

Llogaritë e reklamave të kapelës së zezë

14 ditë garanci me zëvendësim të llogarisë

Opsioni i Dedikuar i Menaxherit të Llogarisë 

100% Garanci me rimbursim ose zëvendësim të llogarisë

PASUESI

Nëse gjatë një periudhe 90-ditore nuk ka asnjë aktivitet në llogarinë tuaj (të pezulluar, shtoni fonde ose fushata në funksionim) llogaria konsiderohet INAKTIVE dhe do të fshihet nga faqja jonë e internetit.

Mund ta përdorësh ende llogarinë, por duhet të shtosh mënyrën tënde të pagesës dhe gjithashtu përfaqësuesin.

Rimbursimet

 • Llogaritë kanë karta të bashkangjitura që mund të pranojnë rimbursime.
 • Tarifa e rimbursimit në adresën tuaj të bitcoin është 10% e shumës
 • Google/Microsoft/Facebook dërgon rimbursime brenda 14 ditëve që nga anulimi i llogarisë
 • Për të përpunuar rimbursimin tuaj, na kontaktoni